Despre mine

Videograf de nunta

Cine sunt?

Videograf de nunta

Ma numesc Florin Tircea, sunt videograf de eveniment din Constanta si transpun in imagini emotia evenimentelor importante din viata oamenilor, trairile acestora, privirile pline de iubire si entuziasm, momentele incarcate de vibratie pozitiva, toate la un loc formand o adevarata poveste pe care o vor privi ani la rand cu aceeasi emotie din ziua evenimentului.

Fiind discret pe tot parcursul evenimentului, las naturaletea sa iasa la iveala iar fericirea sa se manifeste in cel mai degajat mod. Scopul meu este sa creez povesti  care sa starneasca zambete, lacrimi de fericire si stari neobisnuite. Caut sa urmaresc in permanenta un fir narativ in filmele mele pentru ca personajele sa ramana intiparite in ochii privitorilor ani la rand.

Rolul meu este sa insotesc protagonistii pe toata durata evenimentului, de la inceputul acestuia si pana la sfarsit. Datoria mea este de a pune in valoarea aceste momente si de a le transforma intr-o poveste. Motivatia mea este multumirea ta iar sclipirea din ochi, zambetele si reactiile de surprindere, imi confirma ca drumul pe care l-am ales este cel bun.

Top 10 Best Videographers in Romania: 5th place in Romania according to: WEVSY.COM

„Dedicat și meticulos în ceea ce prestează, se poate remarca prin dăruirea și emoția depusă.
Îl cunosc ca om, videograf, și coleg de curs din cadrul școlii de fotografie și videografie. Trusted!”
Răzvan Baluș

„Florin este unul dintre cei mai talentați videografi din domeniu! Este foarte creativ, implicat, atent la detalii, dedicat si lista ar putea continua. A fost foarte plăcut sa lucram cu el si ne-a realizat un clip care ne-a întrecut cu mult așteptările!! 🥰
Il recomandam cu drag!”
Nina Rotariu

„Văd in tine un potențial mare. Succes în ceea ce vrei să realizezi. Ești tânăr și ai talent, pune-l in valoare! Ai timpuri pe care eu nu le-am prins. Profită de acest avantaj și de talentul tău și cred că in viitor vei fi sus, spre vârful piramidei.”
Cătălin Pătrunsu