Oferta nunta

Standard
1.300 €
O camera
Pregatire miri
Ceremonie civila/religioasa
Receptie/Petrecere
Un videograf profesionist
Material predat online
Durata medie editata 45min.-2h
Clip Prezentare
-
-
Plus
1.600 €
O camera
Pregatire miri
Ceremonie civila/religioasa
Receptie/Petrecere
Un videograf profesionist
Stick USB
Durata medie editata 45min.-2h
Clip Prezentare
After Wedding (sedinta dupa nunta)
-
Platinum
2.150 €
Doua camere
Pregatire miri
Ceremonie civila/religioasa
Receptie/Petrecere
Un videograf profesionist
Un videograf secundar
Stick USB
Durata medie editata 45min.-2h
Clip Prezentare
After Wedding (sedinta dupa nunta)

SERVICII SUPLIMENTARE

Servicii video suplimentare
Sedinta inainte de nunta (Save the date) – 200 €
Sedinta dupa nunta (Trash the dress) - 300 €
Cununie civila in alta zi – 200 €
Sedinta cununie civila - 150 €
Petrecere cununie civila – 75 €/h
Videograf secundar - 600 €
Stick suplimentar personalizat - 100 €
Servicii suplimentare - 75 €/h
Ora de film suplimentara - 100 €/h

INTREBARI FRECVENTE

Daca ati ajuns pe aceasta pagina, mai ales in rubrica de intrebari frecvente, inseamna ca ati parcurs oferta mea de pret, atat individuala cat si oferta Foto-Video, dar si clipurile pe care le creez. Daca oferta va incanta, ma puteti contacta pe orice platforma sociala sau la telefon. Putem fixa o intalnire pentru a discuta toate aspectele nuntii voastre.

Avansul este reprezentat de 20% din suma totala la care ne intelegem in cadrul intalnirii. Daca doriti sa semnam, avansul se ofera in momentul in care intelegerea dintre noi este semnata. Avansul reprezinta strict rezervarea serviciilor, rezervare ce are loc o data cu semnarea prezentei intelegeri. Avansul nu se returneaza. Orice schimbare ulterioara a datei evenimentului va necesita plata unui nou avans, in masura disponibilitatii. Avansul nu se returneaza nici in eventualitatea anularii evenimentului din motive dependente de Beneficiar.

Ofertele de pret sunt gandite pentru un eveniment complet, cununia civila in aceeasi zi face parte din pachet dar daca aceasta nu va avea loc, pretul pachetului nu va fi influentat. Prezenta mea la eveniment incepe de la pregatirea mirilor pana la sfarsitul evenimentului, asadar, chiar daca nu va avea loc cununia civila, eu voi fi prezent in continuare la eveniment in acel timp.

Pentru cununie civila in alta zi, se percepe un tarif suplimentar deoarece aceasta nu este inclusa in pret. Mare atentie!!! Cununia civila in alta zi reprezinta doar ceremonia si anume 10-15 min. Sedinta foto de dupa cununie sau petrecerea de dupa cununie au un tarif in plus si se poate vizualiza la “Servicii suplimentare”.

Cu o saptamana inaintea evenimentului, va voi contacta telefonic pentru stabilirea unei intalniri in care sa discutam ultimele aspecte ale evenimentului. Atunci vom fixa orele exacte la care sa ne intalnim cat si toata cronologia evenimentului.

Deoarece investitia in aparatura este foare mare, preferam, daca se poate, sa avem o masa separata de formatie in cadrul evenimentului vostru. Nu este imperios necesar dar daca din punct de vedere al capacitatii, salonul permite aceasta masa, ne-am bucura sa putem beneficia de acest favor.

Freamatul evenimentului incepe de la primele ore ale diminetii, inainte ca pregatirile sa inceapa, voi fi prezent inca de la inceputul pregatirilor pentru a te putea cunoaste mai bine si pentru a discuta eventualele schimbari din cadrul evenimentului. Va urmez pana la sfarsitul petrecerii, dar nu mai mult de ora 3:00 AM (3 dimineata), dupa ora 3:00 AM se va percepe o taxa suplimentara de 150 euro/ora.

Invitatii la eveniment care fotografiaza sau filmeaza sunt bineveniti sa o faca, dar cu o mentiune: de a nu ma impiedica sa duc la indeplinire prevederile acestei intelegeri.

Cu siguranta, ma pot deplasa oriunde in tara si chiar in afara tarii. In functie de distanta parcursa, se ia in calcul asigurarea cazarii. Pentru orice locatie ce iese din aria Constantei, se calculeaza consumul de combustibil dus-intors, la un consum mediu de 9l/100km.

Ma bazez foarte mult pe redarea amintirilor intr-un mod original, placut si cat mai neconformist, pentru ca tin la voi si ma dedic evenimentului vostru, detin aparatura necesara de rezerva pentru a putea capta emotia si fericirea voastra pe toata durata evenimentului, fara ca vreo energie negativa sa ne schimbe starea.

Nu tin cont de numarul orelor filmate, surprinderea evenimentelor nu are limita, atat timp cat va distrati, va simtiti bine si degajati o energie pozitiva. Important este sa stiti ca materialul poate fi predat in doua moduri: 45min.-2 ore – film lung sau 30-45 min. – film cinematic.

Termenul de livrare al materialelor este de 120 de zile lucratoare de la finalizarea sedintei de dupa nunta (daca aceasta este inclusa in pachetul ales). Termenul de livrare poate creste in functie de anumiti factori, precum evenimente imprevizibile in familie, boli, dezastre naturale sau orice actiune ce poate periclita sanatatea, integritatea si siguranta prestatorului.

Drepturile de autor asupra materialului predat sunt detinute de prestator, care este creatorul imaginilor. Comercializarea materialului video sau folosirea lui in scopuri publicitare este total interzisa.

Fisierele brute se pot obtine la cerere, deoarece scopul folosirii acestora este necunoscut, se percepe o taxa de 500 euro pentru predarea fisierelor brute. Comercializarea sau folosirea lor in scopuri publicitare este total interzisa.